2012. augusztus 30., csütörtök

Vissza a régi házakhoz

Már rég mutattam olyan képsort, mely egy-egy gyönyörűen megőrzött, felújított öreg házról mesél. Ma egy normandiai ház következik, fantasztikus hangulatú enteriőrökkel. Ezúttal nem az írásé a főszerep, jó nézelődést kívánok! 


Képek forrása
Nos, nektek is tetszett? Szeretnétek ha ismét gyakrabban kerülnének bemutatásra hasonló otthonok?


3 megjegyzés:

 1. Minden olyan meghitt,nyugodt otthonos..különleges a tetőtér deszkái..meg a fürdőszoba..szóval..elfogadnám..

  VálaszTörlés
 2. Ne haragudj, hogy itt teszem a megjegyzést, a maga helyén ez a ház nagyon tetszik,szépen felújították és bizonyára jó benne élni,de szeptemberi első bejegyzésedre reagálva, ebben a házban is van kerti locsolókanna sorozat,városi bárpult és székek, üveggyűjtemény,bronznyuszi a konyhapulton,piros fanyuszi a nappali fatuskóján ráadásul egy modern laternával,funkció nélküli gyertyatartós asztalos fürdőszoba.Ők valószínűleg így szeretnek élni,tehát ezt mutatják meg esetleg vendégeiknek is.Mariska

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek, de aligha egy falusi vendégházzal állunk szemben, legalábbis nem abban az értelemben (színvonalban, árfekvésben, szolgáltatásokban stb.) ahogyan itthon beszélünk a falusi vendéglátásról. Ennek a háznak a tulajai valószínűleg senkivel nem akarják elhitetni, hogy "ez igazi falusi hejjderutyutyu". Inkább a szárnyaló képzeletükbe kapaszkodtak és egészen hangulatos enteriőröket alkottak.

   Törlés