2012. június 4., hétfő

Modern, mégis természetes

Provence-ban járunk, ahol szinte minden öreg épületet felújítanak... ez adja jószerével a vidék varázsát. Az alábbi épületben olyan természetességgel jelenik meg a hagyomány, hogy észre sem vesszük, hogy valójában egy modern vendéglátóegységben vagyunk. Na jó, persze hogy észrevesszük, de mégis annyira természetközeli, annyira nyugtató minden enteriőr, hogy még egy hozzám hasonló, megrögzött régiségimádó is jól érezné itt magát. Remélem nektek is tetszeni fog, jó nézelődést kívánok!

Képek forrása

Nos, mit gondoltok? Tetszik a hagyomány efféle megközelítése?

4 megjegyzés:

 1. Provence csodás hely lehet, már nagyon elmennék oda egyszer, de nekem mégis az olasz otthon tetszett idáig a legjobban.Persze néhány csicsát tudnék nélkülözni.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem ezek a nagyon homogén falszínek egy kicsit keménnyé, kicsit mesterkélté teszik. Harmonikusabb lehetne rusztikusabb felületekkel.
  Szép napot!
  S.J.P.

  VálaszTörlés
 3. Én a férfi aktot..nem találom odaillőnek...valahogy nem..inkább egy western -ruhába öltözöttet..pld egy Willie Nelson portré....neki amugyis olyan markáns vonásai vannak..:)nemigaz? ....,Csillagosi!:)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Márta! Ha egy aktról el lehet mondani azt, hogy nem provokatív akkor erről biztos el lehet mondani. Nem gondolom, hogy Provenszhez jobban illene a western stílus, vagy Willie Nelsonnak egy portréja mint egy olyan akt ami a klasszikus görög-római kultúra szellemében van megfogalmazva. Egyébként szerintem a második kép a legkevésbé harmonikus.
  Szép napot!
  S.J.P.

  VálaszTörlés