2012. december 1., szombat

Kulturális Kreatívok

Mai bejegyzésem rendhagyó lesz. Ismeritek a Kulturális Kreatívokat? Nem? Pedig jó eséllyel ti is azok vagytok. Ha még nem hallottátok ezt a kifejezést, akkor ajánlok egy honlapot: http://www.kulturaliskreativok.cc/Ha viszont ismeritek őket, akkor tudjátok, hogy e civil szerveződés hazai kezdeményezője, a napokban befejezte eddigi tevékenységét, levette válláról azt a mázsás terhet, melyet önfeláldozó módon eddig helyettünk cipelt. Ezzel azonban egy több mint tízezer embert számláló közösség virtuális kapcsolathálóját és adatbázisát is megsemmisítette, mely évek alatt a Facebook-on szövődött és halmozódott páratlan gazdagságú anyaggá. 

Nem titkolt szándékom segíteni e Facebook közösség újraépítésében, ezért arra kérlek benneteket, tájékozódjatok, mit is jelent kulturális kreatívnak lenni és ha úgy érzitek készek vagytok a kapcsolatfelvételre, akkor keressétek és jelöljétek be a Fb-on a Kulturális Kreatívokat, valamit Like-oljátok  és osszátok meg ezt a bejegyzést. Csak egymásra számíthatunk.

2 megjegyzés:

 1. Hozzánk csatlakozhattok. 2009 óta csapatban dolgozunk a világ minden országában. Az együttműködés során feltárult mi minden és miért történt, illetve történik az egyszerű emberekkel a világban. Miért szegényedtünk el... 2012 már a Hatalom éve. A TE ÉVED. A hatalom nélküliek hatalmával már tisztában vagyunk. E gondolat mentén dolgozunk egy szebb és jobb világ megteremtésén.
  A honlapunk: http://www.kulturaliskreativok.eoldal.hu
  E-mail címünk: kulturaliskreativok5@gmail.com
  További jó munkát kívánunk,
  Kerekes Klári
  Kulturális Kreatívok2009 Group

  VálaszTörlés
 2. Melyik facebook közösségre gondolsz, mert elég sok van?

  VálaszTörlés