2012. április 11., szerda

Otthonteremtőknek - A vidéki konyha II.

Nemrég láthattatok itt egy hatalmas gyűjteményt a vidéki konyhákról. Mit szólnátok, ha azt mondanám, az csak a kisebbik fele volt a kollekciónak? Nos, ez az igazság, úgyhogy fogadjátok szeretettel a 2. részt. Remélem ebben is legalább annyi örömet leltek majd, mint a korábbi képsorban! 

Képek forrása


12 megjegyzés:

 1. nagyon szépek, köszönöm! az a kék ajtó elbűvölóő apró részlet. :)

  VálaszTörlés
 2. Azért tudnék ám választani...amelyikben sok a piros...az is jó lenne.Persze szép igazából mind.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem ennél szebb konyhàkat is tudnak csinàlni magyar asztalosok, az ilyen angol és francia tüzhelyeket pedig màr itt Magyarorszàgon (Nagyatàd, Somogy) is meg lehet vàsàrolni. Magam is több éve egy piros Agàn fözök. Ez a "lusta" de inyenc hàziasszony kedvence. Az utobbi években sok olyan konyhàt terveztem, amiben a föszerepet egy Aga vagy egy Lacanche jàtszotta. www.videkikonyha.hu

   Törlés
 3. AGÁk, bégek, basák ... Már Kányádi is tudta, mi /lenne/ a jó!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Enyed táján jövet? :-) Erősen próbálom, de nem értem mire gondolsz. :-)

   Törlés
  2. Bocsánat, nem akartam nagyon rébuszokban beszélni, csak egy kis szójáték volt az agákról-AGÁkról /az angol csodatűzhelyekről, amelyek majd' minden képen ott fájdítják a szívemet!/

   Törlés
  3. Na, bevallom erre sosem jöttem volna rá, pedig még naggyal is írtad. :-) Köszi!

   Törlés
 4. Bocsánat hogy most másról írok,csodálatosak ezek a konyhák de most tettem egy nagy felfedezést.Nem tudom Csillagosi hogy hallottál-e,vagy a többiek az Ökológiai Intézet Alapítványról.Fantasztikus videóik vannak a YouTube-on.Pont azokról a témákról amik minket érdekelnek.Mindenkinek nagyon ajánlom figyelmébe!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ismerem a videóikat és nagyon szeretem őket. Mostanában másfelé járnak gondolataim, de fogunk még beszélni róluk, köszönöm az észrevételt!

   Törlés
 5. Szépek és már össze is gyúrtam belőle egy nékem tetszőt...:-)

  VálaszTörlés