2012. január 25., szerda

Francia vidéki ház

Az alábbi ház gazdája dekoratőr, szabó és régiségkereskedő... mindez meglátszik a házon is. A polgárias berendezés itt magán hordozza a francia vidéki házak báját, elegáns és visszafogott egyszerre. Nekem a konyhája tetszik igazán, de a többi szobában is látni érdekességeket.Képek forrása
Ha valakinek e képsort nézve annyi mondanivaló jut eszébe, hogy "halott állati maradványok"-kal ő nem szívesen lakna egy légtérben, az kérem tartsa magában ezt a véleményt. Nem erről szól e lakás, hanem kreativitásról, stílusról, egyediségről.

8 megjegyzés:

 1. ... és látszik, hogy élnek benne. Szeretem

  VálaszTörlés
 2. Hol vannak itt halott állati maradványok? Élettel teli szép műhely-lakás, óriási hely egy lendületes ívű gyönyörű falépsőnek,gyönyörű keményített damaszt abrosz, teríték, már veszem a kabátom,bújok a cipőmbe és indulok, vár a vacsora. A konyha szabad tüze ellenállhatatlan, kár, hogy korábban nem gondoltam rá.Mariska

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem is varázslatos és szerethető otthon...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igy van...nekem is a konyha tetszik,sztem azért mert az asztal BARNA..és a szabad-tűz hmmm...Még felbosszankodok,és nekem is lesz egy "ilyenem!"..meg azok a gerendák..ott a tűz körül....elegáns!

   Törlés
  2. Szeretem ezeket a Mártás hozzászólásokat! :))

   Törlés
 5. Jó látni, hogy ez a házigazda OTTHONa. Nem a stylisté, nem katalógus ízű, hanem lakás, műhely élettér, ami körülvesz, inspirál. Mindig jó ezt a fajta nagyvonalúságot és egyediséget látni.

  VálaszTörlés
 6. Halott állati maradványokat én sem látok a képeken. Ha lennének, azokat én sem szeretném, gondolok itt pl. a kitömött állatokra, trófeákra, állatbőrökre. Egy vadászlakban az még elnézhető, de én a vadászatot sem kedvelem, így a vadász házakat sem.
  Az viszont világos, hogy az otthon tulajdonosa érti a dolgát, és nagyon szép, ízléses, mégis meghitt, élhető lakást alkotott. Szeretem, hogy világos, a fehér antik festésű gerendákat, a régi és modern kellemesen elegyített összhangját.
  Közben rátaláltam a "halott állati maradványokra" is, de Csillagosi kérésére efelett most szemet hunyok.
  Zsuzsu

  VálaszTörlés